10 Шкідливих продуктів, які насправді корисні

10 Шкідливих продуктів, які насправді корисні Завдяки їм арахісова

:

Деякі продукти у тих, хто стежить за фігурою, здавна занесені в чорний список. Можливо, прийшов час виправдати їх?!

10 Шкідливих продуктів, які насправді корисні масло не

Порадившись з популярним нью-йоркським дієтологом Самантою Хеллер, ми обрали 11 товарів, які не такі погані, як здається на 1-ий погляд. Їх ви зможете дозволити собі хоч кожен день. Головне — знати міру.

1. Картопля

Картопля фрі або пюре з беконом, сиром і майонезом убивчі для талії. А ось печена картопля з оливковою олією дуже корисний. Адже цей овоч може похвалитися чудовим поєднанням вітамінів C, B6 і клітковини. Пара картоплин раз на тиждень не зіпсують фігуру.

2. Арахисовая паста

Для Росії арахісове масло — продукт новітній і ще толком не спробувавши. Однак в деяких супермаркетах його можна знайти. Арахісове масло містить 200 калорій на дві чайні ложки. Це досить багато. Однак в його складі також є корисні жири, які допомагають організму всмоктувати вітаміни з інших товарів. Завдяки їм арахісова паста стає чудовим доповненням до сніданку.

3. Вершкове масло

У невеликих кількостях масло не так небезпечно — по крайней мере, в порівнянні з маргарином. Відомо, що маргарин містить приблизно таке ж число калорій, але ще в 5 разів більше жирів. Так що перестаньте обмежувати себе, якщо не зможете встояти перед тарілочкою з маслом, яка подається разом з хлібом в ресторані. Якщо ви все таки береже вершкового масла, макайте хліб в оливкова. Але знову ж таки не захоплюйтеся. Один шматок — і все!

4. Цукор

Люди нехтують цукром, тому що порівнюють його з тістечками та цукерками. Дійсно, в їх складі величезна кількість калорій. Але не плутайте цукор і солодощі. Адже, коли ви їсте цукор, ваше тіло перетворює його в глюкозу, яка є головним джерелом енергії для кожної клітинки тіла. Не забувайте, що глюкоза потрібна для підтримки роботи серцево-судинної системи і печінки. Як не дивно, вона потрібна і для повного згоряння жирів в організмі. Так що не бійтеся додавати трошки меду в чай ​​або цукру в каві.

About the author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *