Ексклюзив лютневого номера: інтерв’ю з Нікою Білоцерківської

Ексклюзив лютневого номера: інтерв'ю з Нікою Білоцерківської виникають речі

:

Глюкоза прогулялася по пляжу в купальнику і шубі — «Я як Зірка»

Як живе 55-річна Марина Зудіна після смерті Олега Табакова — «Я як Зірка»

Безтурботний їздець: куда пропал 55-річний Чарлі Шин — «Я як Зірка»

Ексклюзив лютневого номера: інтерв'ю з Нікою Білоцерківської Відверта розмова основного редактора

Відверта розмова основного редактора Олени Сотникової з Нікою Білоцерківської — читайте в новому випуску журналу і дивіться відеоролик на сайті

Великий видавець, зірка соцмереж, власниця своєї кулінарної школи, творець гастрономічних бестcеллеров (все тісніше купували заключний хіт — «# мясомясо»?) Ніка Білоцерківська повідала Олені Сотникової, що насправді стоїть за красивою картинкою в її інстаграме.

• «Я в 40 років брала в руки камеру, почала писати книжки і перевтілився з соціофобного істоти в зірку інтернету, що для мене безумовно не властиво. Люди розуміють те, що я роблю. Тому що я роблю це чесно ».

• «Приготування їжі — найпростіший спосіб отримати закоханий погляд. Їжа час від часу викликає велику ейфорію, чим секс ».

• «У моєму інстаграме ніколи не виникають речі, які мені справді дороги. Це просто красиві фотографії ».

• «Я безумовний аддикт всього. Захоплююся всім, будь то чоловіки чи жінки. У мене в житті було кілька суворих ескейп ».

• «Заперечення мату є для мене однією з форм лицемірства. Але якщо я почитаю жителя нашої планети і розумію, що мат для нього неприйнятний — так само, як хтось, наприклад, не їсть солодке, — заради цього жителя нашої планети я виключу подібні слова з власної мови ».

• «Якщо раніше я могла зачарувати кого завгодно (є у мене така функція — обплітають, зачаровують, закохувати), на даний момент я закінчила скористатися цим сильним знаряддям. Це круто — усвідомлювати, що ти навчилася маніпулювати не зовсім лише оточуючими, а й собою ».

Зустрічайте ексклюзивне інтерв’ю і зйомку в лютневому номері журналу (у продажу з 16 січня) і на сайте.ru!

About the author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *