Острів Балі — не тільки пляжі. Відпочинок в Убуде: гори, джунглі і хилери

Острів Балі - не тільки пляжі. Відпочинок в Убуде: гори, джунглі і хилери природи можуть

:

Невеликий індонезійський острів Балі, розташований по той бік екватора — улюблене місце відпочинку туристів з усього світу. Пишна тропічна рослинність, мальовничі гори, теплий океан, привітне місцеве населення з його багатющою древньою культурою, а також розвинена туристична інфраструктура роблять Балі привабливим місцем в будь-який час року.

Mandapa, Ritz-Carlton Reserve, розташований на березі річки в оточенні пагорбів, зарослих густим лісом.

Готель, відкритий в 2015 році, оформлений в традиційному балійском стилі. У розпорядженні гостей — 35 розкішних апартаментів і 25 приватних вілл. Для всіх категорій номерів передбачені цілодобові послуги Батлера.

Рисові тераси і органічний город шефа

Особливу оригінальність готельного пейзажу надають рисові тераси, розташовані в самому центрі території готелю. Акуратні рисові поля — це не просто красива картинка, це частинка балийской культури, до якої можна доторкнутися.

Острів Балі - не тільки пляжі. Відпочинок в Убуде: гори, джунглі і хилери теплий океан, привітне місцеве населення

Як і століття тому, обробіток рису тут — повністю ручна праця. І при бажанні гості готелю можуть взяти участь в процесі його посадки чи зборі врожаю.

І обов’язково спробувати страви з виробленого тут рису в ресторанах готелю.

Крім рисових полів в готелі розташовується органічний город шеф-кухаря. Манго і папайя, маракуйя і джекфрут, огірки і баклажани химерних форм, пряні трави і спеції потрапляють на стіл прямо з грядки і використовуються при приготуванні страв в ресторанах.

Вишукане кулінарну подорож

Гості можуть відправитися в вишукане кулінарну подорож по ресторанах готелю і насолодитися високою індонезійської і інтернаціональною кухнею. Практично всі продукти поставляються в ресторани або з власного органічного саду готелю, або від місцевих постачальників. Кулінарні шедеври здивують навіть найдосвідченіших гурманів.

Фірмовий ресторан курорту Kubu вважається одним з кращих ресторанів високої кухні на Балі. Тут можна спробувати парфе з фуагра з полуничним бальзамічним оцтом і фундуком або стейк з яловичини вагю з тушкованим мовою, селерою і соусом трюфеля. Багата винна карта, затишні приватні зони з видом на річку допоможуть насолодитися чудовою середземноморської та європейською кухнею, а також спеціальним дегустації меню.

Ще ближче до природи

Любителі природи і вільного простору можуть організувати барбекю посеред рисових полів курорту.

А юні дослідники природи можуть провести час на фермі і навчитися доглядати за коровами, курчатами, качками, кроликами і за іншими тваринами курорту, а також провести час в дитячій хатині або органічному саду.

Спокійний розмірений комфортний відпочинок в оточенні пишної дикої природи, захоплююче занурення в культуру народу і кулінарні відкриття чекають вас в Убуд. Тут раді гостям в будь-який час року. І туристи відповідають взаємністю — повертаються сюди знову і знову.

About the author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *