З «шоколаду» в «карамель»: трендові техніки фарбування для шатенок

З «шоколаду» в «карамель»: трендові техніки фарбування для шатенок волосся йдуть практично

підкаже, як «освіжити» образ цієї весни і отримувати нескінченні компліменти

Весна вже зовсім близько, а це значить, пора вибирати новий образ. підкаже, на які відтінки звернути увагу, якщо ви — натуральна шатенка.

«Світлий шоколад»

Ідеальний варіант, якщо ви володарка волосся до плечей і нижче. Колористи рекомендують вибирати теплі відтінки, якими будуть на 2-4 тони світліше ваших натуральних волосся. Якщо ж ваш відтінок волосся занадто темний, вибирайте самі світлі відтінки з молочної гами, щоб виділити пасма, проте не забувайте про переходах між контрастними кольорами — не повинно бути різкого переходу з темного в світлий, попросіть майстра звернути увагу на цей момент.

«Ель»

Здається, що пасма кольору елю нічим не відрізняються від класичних світло-коричневих, але якщо придивитися, ви побачите червоні переливи, завдяки яким відтінок і отримав свою назву. Майстри радять даний відтінок дівчатам, які носять коротку стрижку або волосся не нижче плечей.

«Вершкова карамель»

З «шоколаду» в «карамель»: трендові техніки фарбування для шатенок Класичні шоколадні пасма вже

Класичні шоколадні пасма вже не так актуальні в цьому році, тому пропонуємо вам звернути увагу на шоколадні відтінки, що йдуть в карамель. Ви можете виконати повне фарбування або зробити акцент на пасмах. Крім того, карамельний відтінок в техніці балаяж «освіжить» образ і допоможе вийти із зимової «сплячки». Попросіть майстра зробити особливий акцент на пасмах у особи, зробивши їх трохи світліше інших.

«Соковита малина»

Напевно, кращих варіант для літньої відпустки, коли хочеться більше яскравості. Малиновий відтінок чудово виглядає на темному волоссі, не роблячи образ легковажним. Чим темніше ваші волосся, тим більш насиченим повинен бути відтінок малинового, якщо ж волосся йдуть практично в чорний, вибирайте відтінок ближче до цінної деревини.

About the author

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *